Ohjeet

ENSIN: MITÄ MYYDÄ JA MILLÄ KEINOIN?

Voit tuoda myytäväksi hyväkuntoisia ja puhtaita tavaroita ja vaatteita.  Pidätämme oikeuden poistaa myynnistä likaiset ja epäkuntoiset myytävät. Meillä on käytössämme viivakoodeilla varustetut hintatarrat, mikä tekee hinnoittelusta sujuvaa. Viivakoodien avulla voit tehdä hinnoittelun vaikkapa kotonasi. Älä kuitenkaan tulosta hintatarroja kotonasi, me teemme sen liikkeessä. Käytämme viivakoodeja siksi, että myynti kohdistuisi aina oikeaan pöytään.

Näin teet hintalappusi netissä:
1. Kirjaudu kirpparikalle.net -sivuille tästä
2. Valikosta löytyy linkki ”Hinnoittelu”. Luo uusi arkki painikkeesta ”Luo uusi hinnoitteluarkki”.
3. Lisää tuotteet arkille ja paina alareunasta ”Tallenna”-painiketta.
Tämän jälkeen tulee näkyä ilmoitus ”Tallennus onnistui”. Mikäli mitään ei tapahdu napin painamisen jälkeen, on lomakkeella virheellistä tietoa, jolloin tulee tarkistaa missä kohdassa on merkintä X.
4. Kun arkki on valmis, merkitse se valmiiksi Hinnoittelusivulta
”Merkitse valmiiksi” -linkistä.

Jos haluat hinnoitella käsin kuulakärki-kynällä, saat myymälästämme kaksi tyhjää A4-kokoista arkkia, joissa on yhteensä 66 tarraa. Jos kaksi arkkia ei riitä, voit ostaa niitä lisää myymälästämme 0,50 eur / arkki.

Sinun kannattaa merkitä tarraan tarkentavaa tietoa myytävästä tuotteesta, esim. “Punainen patalappu”. Vaatteissa tarra pysyy parhaiten kiinni hakaneulalla. Ilman hakaneulaa kiinnitetty tarra saattaa irrota. Voit halutessasi ostaa meiltä hakaneuloja.

Väljä pöytä houkuttaa ostamaan. Jos tavaraa on liikaa, ei asiakas mielellään tutki pöytää tarkemmin.

Jos myyt arvokkaampaa tuotetta, sinun kannattaa laittaa siihen varashälytin. Kiinnitä se itse tuotteeseen, älä pakettiin. Vuokraamme sekä kovahälyttimiä että tarrahälyttimiä. Kalliimmat tuotteet esim. korut ja hajuvedet kannattaa laittaa lasivitriiniin erillistä maksua vastaan. Voit myös vuokrata koruille hälytinkotelon.

Voit ottaa viimeisiksi vuokrapäiviksi halutessasi alennusprosentin käyttöön. Henkilökunta lisää haluamasi alennus-prosentin kassaohjelmaan ja kiinnittää paikallesi lapun alennusprosentista. Yksittäisten tavaroiden hintaa alentaessa täytyy koko lappu vaihtaa uuteen. Punavuoren Patina ei myy tuotteita, jossa hinta on muutettu edellisen hinnan päälle.


SITTEN: KUN OLET VARANNUT PAIKKASI

Kun olet varannut myyntipaikkasi, tule laittamaan se myyntikuntoon heti vuokrajaksosi alettua. Jos tuot vaatteita, saat henkarit meiltä käyttöösi varauksesi ajaksi. Huomaa, että voit kuitenkin tuoda tavarat paikalle jo edellisenä päivänä 45 minuuttia ennen sulkemisaikaa.

Tyhjentämisen pitää tapahtua viimeisenä vuokrapäivänä tuntia ennen liikkeen sulkemista. Kierrä vielä myymälä tarkistaaksesi, että tavaroitasi ei ole eksynyt muille paikoille. Jos tällainen tuote kuitenkin myydään myyntijakson jälkeen, perimme sen myynnistä 25 % provision. Alle 5,00 euron myyntejä ei tilitetä kustannussyistä. Kaikista löytyneistä tuotteista laitamme kuitenkin asiakkaalle viestin myyntihinnasta riippumatta. Säilytämme tällaisia tuotteita viestin jälkeen kaksi viikkoa, jonka jälkeen niiden omistusoikeus siirtyy Punavuoren Patinalle, ja jolla on oikeus hävittää tuotteet. Teethän siis kierroksen myymälässä myyntijakson päättyessäsi!

Palautathan myös mahdollisesti meiltä lainatut hakaneulat seuraavan vuokraajan käyttöön.

Punavuoren Patinaan ei saa tuoda myyntiin epäkuntoisia tuotteita tai lainsäädännön kieltämiä (esim. piraattituotteet) tai vahingollisia tuotteita. Myöskään täytettyjä eläimiä ei voi tuoda myyntiin.  Teknisten laitteiden tulee täyttää EU-säädökset. Henkilökunta saa poistaa myynnistä tuotteet, jotka eivät täytä näitä kriteereitä. Tuotteita ei saa säilyttää muualla kuin myyntipöydissä- tai rekeillä.
Lattioilla ei tavaroita saa säilyttää.

Punavuoren Patina ei vastaa myyntiaikana myytäville tuotteille tapahtuneista vahingoista tai varastetuista tuotteista.

Jos tuotteen omistajaa ei voida tunnistaa puuttuvan hintalapun takia, säilytetään tuotetta kahden viikon ajan. Jos tuotteelle ei voida osoittaa omistajaa, siirtyy omistusoikeus Punavuoren Patinalle. Jos tuotteita ei noudeta kahden viikon kuluessa myyntiajan päättymisestä, siirtyy omistusoikeus Punavuoren Patinalle. Samoin jos tilitystä ei ole noudettu tai sen noutamisesta ei ole sovittu kahden viikon kuluessa vuokra-ajan päättymisestä, siirtyy tilitys Punavuoren Patinan omistukseen.


LOPUKSI: TILITYKSET JA MAKSUTAVAT

Kun vuokra-aika on ohi, saat tilityksen kassalta käteisenä tai suoraan tilillesi. Jos haluat rahat tilillesi, sinun pitää lisätä tilinumero asiakastilillesi tai lähettää se sähköpostitse Punavuoren Patinaan. Asiakas vastaa itse, että tilinumero on asiakastiedoissa oikein.

Jos olet maksanut paikkavuokrasi muualla kuin netissä, esitä maksukuitti ennen tilitystä. Varaudu myös esittämään henkilötodistuksesi.

Jos tuote on ollut myynnissä verkkokaupassamme, niin tilitys maksetaan tilillesi 14 päivän palautusoikeuden jälkeen.

Maksutavat Punavuoren Patinassa ovat:
– Käteinen, pankki- tai luottokortti (yleisimmät).
– Verkkokaupassa lisäksi Klarna -osamaksusopimus ja PayPal


Katso hinnasto

Tee varaus