Toimitus ja palautus

TUOTTEIDEN KUNTOLUOKITUS

Käyttämätön: Ei havaittavia käytönjälkiä.
Erinomainen: Hyvin vähän käytetty. Pieniä käytönjälkiä.
Hyvä: Käytetty. Jonkin verran käytönjälkiä.

TUOTTEIDEN MAKSAMINEN

Käytössämme on Paytrail- , Klarna- ja PayPal-maksujärjestelmät . Paytrail-järjestelmässä voit valita maksutavaksi verkkopankin tai luottokortin. Klarnalla voit myös maksaa ostoksesi osamaksulla.

TUOTTEIDEN TOIMITUS

Toimitamme tilaukset 1 – 5 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. (Maksun jälkeen saat tilauksen sähköpostiisi ja tuotteen postituksen jälkeen saat vielä uuden viestin paketin lähettämisestä)

TUOTTEIDEN PALAUTUS

Jos tuote ei jostain syystä vastannut odotuksiasi, voit tehdä peruuttamisilmoituksen 14 vuorokauden sisällä lähetyksen vastaanottamisesta ja palauttaa tuotteen tästä ilmoituksesta 14 vuorokauden kuluessa. Kun olemme saaneet tuotteen takaisin siinä kunnossa kuin se oli kaupantekohetkellä, niin palautamme kauppahinnan sinulle takaisin. Tuotteen palautuskulut jäävät asiakkaan maksettavaksi.

1. Palautuksesta ilmoittaminen

Lähetä meille sähköpostitse info@punavuorenpatina.fi yhteystietosi, tilinumerosi sekä palautuksen syy. Näin voimme parantaa palveluamme. Jos olet maksanut tilauksen Klarna-laskulla, niin mainitsethan siitä palautuksen yhteydessä.

2. Palautettavien tuotteiden pakkaus ja lähettäminen

Pakkaa tuote huolellisesti vähintään samalla tavalla kuin se sinulle lähetettiin. Laita palautettavan tuotteen mukaan saamasi lähetyslista ja merkitse siihen palautettava tuote sekä mahdollinen palautuksen syy. Lähetä paketti seurantakoodilla, koska olet vastuussa siitä, että palautus saapuu meille takaisin.

PALAUTUSOSOITE ON:

Itsepalvelu Kirpputori Punavuoren Patina
Sepänkatu 11
00150 Helsinki

3. Hyvityksen maksaminen

Kun olemme käsitelleet palautuksen, niin lähetämme sinulle maksusta sähköpostiisi ilmoituksen. Hyvitys tapahtuu viimeistään 14 vrk kuluessa palautuksen vastaanottamisesta.
Punavuoren Patina