Toimitus ja palautus

TUOTTEIDEN KUNTOLUOKITUS
Käyttämätön: Ei havaittavia käytönjälkiä.
Erinomainen: Hyvin vähän käytetty. Pieniä käytönjälkiä.
Hyvä: Käytetty. Jonkin verran käytönjälkiä.

TUOTTEIDEN MAKSAMINEN
Käytössämme on Paytrail- , Klarna- ja PayPal-maksujärjestelmät . Paytrail-järjestelmässä voit valita maksutavaksi verkkopankin tai luottokortin. Klarnalla voit myös maksaa ostoksesi osamaksulla.

TUOTTEIDEN TOIMITUS
Toimitamme tilaukset 1 – 5 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. (Maksun jälkeen saat tilauksen sähköpostiisi ja tuotteen postituksen jälkeen saat vielä uuden viestin paketin lähettämisestä). Jos toimitustavaksi on valittu ”Nouto toimipaikasta”, niin tuote on pääsääntöisesti noudettavissa seuraavana liikkeen aukioloaikana, ellei muuta ilmoiteta.

TUOTTEIDEN PALAUTUS
Jos tuote ei jostain syystä vastannut odotuksiasi, voit tehdä peruuttamisilmoituksen 14 vuorokauden sisällä lähetyksen vastaanottamisesta ja palauttaa tuotteen tästä ilmoituksesta 14 vuorokauden kuluessa. Kun olemme saaneet tuotteen takaisin siinä kunnossa kuin se oli kaupantekohetkellä, niin palautamme kauppahinnan  sinulle takaisin. Tuotteen toimitus- ja palautuskulut jäävät asiakkaan maksettavaksi. Palautusoikeus ei koske Punavuoren Patinan toimipisteestä noudettuja tuotteita. Tässä tapauksessa asiakkaalla on ollut mahdollisuus tutustua tuotteeseen paikan päällä.

1. Palautuksesta ilmoittaminen
Lähetä meille sähköpostitse info@punavuorenpatina.fi yhteystietosi, tilinumerosi sekä palautuksen syy. Näin voimme parantaa palveluamme. Jos olet maksanut tilauksen Klarna-laskulla, niin mainitsethan siitä palautuksen yhteydessä.

2. Palautettavien tuotteiden pakkaus ja lähettäminen
Pakkaa tuote huolellisesti vähintään samalla tavalla kuin se sinulle lähetettiin. Laita palautettavan tuotteen mukaan saamasi lähetyslista ja merkitse siihen palautettava tuote sekä mahdollinen palautuksen syy. Lähetä paketti seurantakoodilla, koska olet vastuussa siitä, että palautus saapuu meille takaisin.

PALAUTUSOSOITE ON:
Itsepalvelu Kirpputori Punavuoren Patina
Sepänkatu 11
00150 Helsinki

3. Hyvityksen maksaminen
Kun olemme käsitelleet palautuksen, niin lähetämme sinulle maksusta sähköpostiisi ilmoituksen. Hyvitys tapahtuu viimeistään 14 vrk kuluessa palautuksen vastaanottamisesta.